New Step by Step Map For خواص انار پخته در طب سنتی

آنتی اکسیدان ها: آنتی اکسیدان های موجود در انار می تواند به محافظت از معده در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کند.

انار را می‌توانید با قرار دادن دانه‌ها در آب جوش برای چند دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید.

درمان اسهال: انار در طب اسلامی برای درمان اسهال و ورم معده استفاده می شود.

آب انار همچنین حاوی اسید پونیک است که به آن روغن هسته انار نیز گفته می شود و به دلیل اثرات مثبت قوی برای سلامتی شناخته شده است.

انار با داشتن ویتامین ث و آهن برای خونسازی بسیار مفید است بنابراین اگر از کم خونی رنج می برید می توانید از فواید درمانی این میوه جادویی بهره مند شوید.

همچنین، این میوه به دلیل داشتن ترکیبات مفید مانند پلی فنول ها، به درمان و پیشگیری از بیماری دیابت نوع ۲ به شما بسیار کمک می کند.

با این حال، می توانید آن را به عنوان یک میان وعده نیز استفاده کنید. مقدار توصیه شده مصرف روزانه انار ۲ عدد است.

انار و ماست هر دو سرشار از آنتی اکسیدان هستند که می توانند به مبارزه با رادیکال های آزاد و محافظت از بدن در برابر بیماری ها کمک کنند.

مشخص شده است که دانه‌ های انار خطر ابتلا به سرطان پروستات، شایع ‌ترین نوع سرطان در مردان را کاهش می‌ دهند. دانه های این میوه دارای خواص ضد سرطانی هستند که می توان این خاصیت را به وجود اسید پونیسیک در آن نسبت داد.

عکس حلقه نامزدی طبیعی با طرح های خفن برای زوج های باسلیقه

انار پخته یکی از گنجینه‌های غذایی است که به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند، مانند: پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها، می‌تواند به کاهش التهاب و مبارزه با بیماری‌های مزمن کمک کند. پختن انار ممکن است به آزاد کردن بیشتر این ترکیبات بیواکتیو به نفع سلامت قلب، تقویت سیستم دفاعی طبیعت و خواص انار بدن و ارتقاء سلامت گوارشی یاری رساند.

تونر انار: می توانید از آب انار به عنوان تونر صورت استفاده کنید.

فقط انار به دلیل طبع سردی که دارد ممکن است باعث مشکلات گوارشی شود بنابراین توصیه می شود آن را با گلپر بخورید.

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *